“Verslag O11-4: Moeizame Herfstdag Tegen LSVV”

"Verslag O11-4: Moeizame Herfstdag Tegen LSVV"
Beste supporters van o11-4,

Door de afgelasting van vorige week hebben we niet onze krachten kunnen meten met Kolping Boys. Zij hadden eerder met 18-2 gewonnen van LSVV, onze tegenstander van vandaag. Nu weet ik dat uitslagen als deze, niet altijd een afspiegeling zijn van de werkelijkheid, maar als coach denk je dan toch dat er iets te halen valt.

Het was een prachtige herfst ochtend met een paar graden boven nul, mist op de velden en een erg laagstaande zon. Nadeel van veld 2 is dat er geen bomen staan die de zon tegen houden dus de eerste helft speelden wij ’tegen de zon in’ ☀️😬. Dat was lastig, zeker voor keeper Mats die prima keepte en de nodige ballen tegen hield, maar ook af en toe kansloos was doordat hij niets zag.
Waar we tegen SVW goed stonden en elkaar goed konden vinden was het vandaag organisatorisch iets minder voor elkaar. Soms was de verdediging met een mannetje te kort en soms konden we niet veel meer dan de bal naar voren schieten en hopen dat hij bij een medespeler terecht kwam. Er werd wel hard gewerkt, maar we maakten toch ook ongelukkige keuzes.
Soms gaat het na een minuut of 10 vanzelf beter lopen, maar vandaag was duidelijk niet zo’n dag. Zonder zelf aanvallend gevaarlijk te zijn was het bij de rust 0-4.

Met wat tactische omzettingen en de zon in de rug hoopten we snel terug in de wedstrijd te kunnen komen. De tweede helft liep zeker beter en we kregen nu voldoende kansen om wat doelpunten te maken. We wisten elkaar nu iets beter te vinden, maar hadden wat pech in de afronding waardoor de hatelijke 0 op het bord bleef staan. Een lekker doelpunt kan soms een keerpunt in de wedstrijd zijn, maar hij wilde niet vallen…
LSVV deed het wat dat betreft beter en ondanks prima reddingen van keeper Daan moesten we nog drie tegentreffers toestaan.
Iedereen heeft zijn best gedaan en alles gegeven, het was echter niet genoeg om LSVV van ons af te houden.
Zoals gezegd, uitslagen als deze zijn niet altijd een afspiegeling van de werkelijkheid. LSVV was vandaag de verdiende winnaar, maar wij weten dat we beter kunnen en dat zullen we volgende week tegen KSV laten zien 💪🏻.

Bedankt voor jullie support en een mooi weekend ☀️!